About Us

Connect-R

Stefan Mihalache – baiatul care mai tarziu avea sa devina artistul pe nume Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. Cariera sa artistica a inceput la varsta de 8 ani, cand a fost selectionat in grupul „Primavara”, dar nu in calitate de cantaret, cum v-ati fi asteptat, ci in calitate de dansator, acesta invatand toate tainele dansului modern.

Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R, acesta dedicandu-i mare parte din timp, ascultand muzica celor de la The Fugees, Jeru The Damaja, Nas, Non-Fiction, Wu Tang…

A infiintat casa de productie Rappin’ On Production, facand echipa cu Chris Mayer si Nick Kamarera. La usa Rappin’ On Production au batut multi artisti in cautare de hituri, astfel ca multe piese care se gasesc pe posturile de radio si TV au trecut macar pentru cateva versuri pe la studioul lui Connect-R. Echipa Rappin’ On se ocupa de inregistrare audio, productia pieselor, compozitie, orchestratie, mixaj, masterizare, restaurare, etc.

Cel mai nou single marca Rappin’ On Production se numeste Still si este facut in colaborare cu DJ Chris Mayer! Videoclipul a fost realizat in regia lui Ciprian Florea si a avut premiera pe 19 mai, la Music Channel! Piesa a urcat rapid in topurile radio si deja beneficiaza de cateva remixuri avand sanse mari sa devina hitul acestei veri!

 

 

 

Chris Mayer

Face cunostinta cu scena inca din timpul liceului ( Dinu Lipatti, Bucuresti, sectia pian), sustinanad concerte jazz si rock & roll alaturi de unul dintre cei mai prolifici percutionisti din tara, Tudor Parghel. Succesul imediat l-a determinat sa exploateze si un alt domeniu, aflat in stare initiala in Romania: hip-hop-ul autohton. Astfel ca in 1996 pune bazele trupei Korekt, alaturi de Adrian Cristescu, producand primele piese, ulterior primul album si primul contract cu o casa de discuri existenta in acea perioada. Tot atunci i se naste si pasiunea pentru turn-tables, urmand ca in 2001 sa-si inceapa cariera de DJ in Lugoj si sa-si aduca aportul la orientarea tinerilor de acolo catre muzica house.
In 2005 face cunostiinta cu proiectul “Funky DJs”, incepand colaborarea cu GeoDaSilva si Dj Jungle prin productia rmx-ului Stai (slow version).Continua apoi pe scena la “MegaDiscoteca Tineretului” alaturi de acestia, pt ca un an mai tarziu sa preia si pupitrul de dj de la Jungle si sa urmeze urmeze pentru el o noua provocare: seria concertelor prin tara, cu care “se lupta” si acum.
In 2007 termina colaborarea cu GeoDaSilva in favoarea proiectului sau solo, in care il coopteaza pe Silviu Paduraru (Dave Pryce DSDJS) si lanseaza single-ul “One Love” cu care intra in atentia radiourilor cu profil dance din Romania.
In primavara anului 2009 primeste o oferta din partea lui Connect-R si accepta bucuros sa i se alature punand impreuna bazele a ceea ce urma sa devina unul din “provideri” principali de hituri autohtone: label-ul RappinOnProduction.
Primul single semnat de cei doi devine repede o fraza adoptata de tineri din toate colturile Romaniei: “4 The Love Of Music”, o piesa ce saluta dji-producatori din Romania si devine rapid hit in cluburi si pe radio, un “must-have” in mapa cu CD-uri. Tot in 2009 mai semneaza un remix la piesa “Burning Love” si un contract cu casa de discuri Roton.
Anul 2010 incepe cu productia remixului “Murderer” pentru Connect-R, “Charisma” pentru Alb Negru si “In My Bedroom” pentru Anna Lesko, toate piesele bucurandu-se de airplay pe radiourile din tara. In primavara aceluiasi an Connect-R and Mayer lanseaza “Still” care urca rapid in topuri castigand premiul special RMA 2010 – Best Climber. Anul continua cu productia pieselor “Love You” pentru DJ Sava si Raluka, “Thailanda” pentru Nick Kamarera si Mike Diamondz si “Monday” pentru Jimmy Dub, single-uri ce fac ca echipa RappinOn sa aiba trei productii in Top 10 Media Forrest.
Compozitor, textier, remix-er si live performer, Chris Mayer se imparte intre studio, club, butoane si clape, si toate acestea 4 The Love Of Music!

Nick Kamarera

 

Nick Kamarera is a well known dj since 1995, when he first started mixing in the clubs of Timisoara. as this city is one of the forerunners of the house music in romania, he is given the chance to mix alongside with national and international famous djs. as a producer, he is knows for many more remixes.

Nick Kamarera face cunostinta cu pupitrul de DJ in zona de club a Timisoarei in anul 1995. Timisoara este cunoscut ca fiind un oras precursor al muzicii club in Romania, asa ca i se ofera sansa sa mixeze alaturi de DJ consacrati din tara si strainatate.Ca producator este autor al mai mai multor remix-uri.

played with: tiesto, voodoo and tommy serano, azzido da bass, dj jurgen, boris cantero, sterbinszky, oliver mcgregor, saeed and palash, james zabiela, cj stone, plastik funk, micha moore, africa islam aka mr. x, james smith, abel riballo, dj pierce, markus wesen, mauro schmitz, ultra djs, dj gogos.

WINNER BEST DJ 2009 @ Romanian Music Awards

Razvan Matache

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>