Chris Mayer & Jacques Yolo – Caffe Africa (Radio Edit)

In ianuarie v-am prezentat teaserul unui nou single semnat Chris Mayer… iar acum asteptarea a luat sfarsit! In seara asta puteti asculta “Caffe Africa” in premiera pe Monden.Info si la Kiss Fm.

Este un featuring cu Yolo (pe care il stiti cu siguranta din fosta trupa Zale), fiind compus de acesta impreuna cu Chris Mayer si Connect-R (Rappin’ On Production).

Chris Mayer ne-a anuntat ca acesta este inceputul unei colaborari de lunga durata cu Yolo si ca in aproximativ o luna va fi filmat si videoclipul “Caffe Africa“. De asemenea, in curand vor lansa un remake al hitului “4 the love of music“.

Acestea fiind spuse va invitam sa ascultati noul single mai jos. Cum vi se pare?

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

This entry was posted in ROP Singles. Bookmark the permalink.

2 Responses to Chris Mayer & Jacques Yolo – Caffe Africa (Radio Edit)

  1. Smax says:

    Foarte tare piesa rupe,si cu ocazia acestui com vreau sal salut pe connect-r sigur isi aminteste din trupa Future Undergraund din focsani iti trimitem salutari.Si dupa parerea mea Rappin’on Production este cea mai tare echipa de productie din tara.Respect

  2. Claudiu Savu says:

    Sincer nu este ok ce ati facut voi in melodia asta … Vocea feminina a cui este ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>